Ηλεκτρονική διακίνηση του Δημοτικού μηχανισμού στη Στυλίδα προτείνει η Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου

Την κατάργηση της πατροπαράδοτης χρήσης του χαρτιού στις διάφορες συναλλαγές του Δημοτικού μηχανισμού και τη μετατροπή τους σε ηλεκτρονική διαδικασία, προτείνει η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Στυλίδας, Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου. «Σκοπός μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην είσοδο της ανατολικής Φθιώτιδας στην ηλεκτρονική εποχή. Αρχικά με την αλληλογραφία και στη […]

17 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την κατάργηση της πατροπαράδοτης χρήσης του χαρτιού στις διάφορες συναλλαγές του Δημοτικού μηχανισμού και τη μετατροπή τους σε ηλεκτρονική διαδικασία, προτείνει η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Στυλίδας, Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου.

«Σκοπός μας είναι να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην είσοδο της ανατολικής Φθιώτιδας στην ηλεκτρονική εποχή. Αρχικά με την αλληλογραφία και στη συνέχεια με τα υπόλοιπα τμήματα των δημοτικών υπηρεσιών, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν με διαδικασίες ηλεκτρονικής διακίνησης, θέτοντας ως τελικό στόχο, καμία διακίνηση να μην πραγματοποιείται σε χάρτινη μορφή.

Η εξέλιξη αυτή συμβάλλει στην εξοικονόμηση εργατοωρών από χρονοβόρες και όχι παραγωγικές διαδικασίες. Θεωρούμε ότι όλοι στο Δήμο μας θα διευκολυνθούν και οι ώρες που πρόκειται να εξοικονομηθούν, μπορούν να αφιερώνονται πλέον σε διάφορα άλλα, μείζονα ζητήματα της τοπικής αρχής», αναφέρει σχετικά η κα Νασοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024