Την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 μια γυναίκα ηλικίας 43 ετών άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο δρόμο Χαλκίδας -Ερέτριας, στην περιοχή του Μαλακώντα, κοντά στη διασταύρωση για Λινοβρόχι.
Η άτυχη γυναίκα, που οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο ΙΧ που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση του οποίου ο οδηγός ήταν ένας 79χρονος άνδρας. Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να κοπεί το νήμα της ζωής της 43χρονης γυναίκας και ο ελαφρύς τραυματισμός του 79χρονου.
Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία που απεγκλώβισε την άτυχη γυναίκα, καθώς και η Τροχαία Χαλκίδας που ξεκίνησε τη διαδικασία προανάκρισης για τις συνθήκες του ατυχήματος καθώς και τον ανεξήγητο θάνατο της 43χρονης.
Η άτυχη 43χρονη ήταν κάτοικος Αμαρύνθου (του Δήμου Ερέτριας) και μητέρα δύο παιδιών.
