Ο ΕΛΟΜΑΣ αποχαιρετά τον Δήμο Βερούκα

Ο επιχειρηματίας Δήμος Βερούκας έπαψε να βρίσκεται κοντά μας από το προηγούμενο Σάββατο. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν πρόεδρος και ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ BAZAAR. Όσοι τον ήξεραν, τον χαρακτήριζαν χαρισματικό αλλά και άνθρωπο των άκρων. Είχε ως πρότυπο τον Αριστοτέλη Ωνάση στο επιχειρείν της εταιρείας του. Ο Βερούκας είχε αστείρευτη ζωντάνια και ενεργητικότητα στην […]

26 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο επιχειρηματίας Δήμος Βερούκας έπαψε να βρίσκεται κοντά μας από το προηγούμενο Σάββατο. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν πρόεδρος και ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ BAZAAR. Όσοι τον ήξεραν, τον χαρακτήριζαν χαρισματικό αλλά και άνθρωπο των άκρων. Είχε ως πρότυπο τον Αριστοτέλη Ωνάση στο επιχειρείν της εταιρείας του. Ο Βερούκας είχε αστείρευτη ζωντάνια και ενεργητικότητα στην καθημερινότητα του συνοδευόμενη με μία γερή δόση καυστικού χιούμορ.

Σύσσωμη η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, ο πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι, εξέφρασαν τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δήμου Βερούκα, στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες του σε σχετικό Δελτίο Τύπου που απέστειλαν.

Χαρισματικός επιχειρηματίας, αεικίνητος συνεργάτης, ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, ο Δήμος Βερούκας «έφυγε» απροσδόκητα από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του την ανυπέρβλητη επιχειρηματική κληρονομιά του αλλά και την οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ φτωχότερη.

Ως πρόεδρος της BAZAAR, ο Δήμος Βερούκας πρωτοστάτησε στην εξέλιξη ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου στο χώρο του λιανεμπορίου, ενός ανταγωνιστικού πόλου απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού, που στήριξε την ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή: του Ελληνικού Όμιλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, του δικού μας ΕΛΟΜΑΣ.

Στο πρόσωπό του βλέπαμε την Ελλάδα της παραγωγικότητας και της δημιουργίας, την Ελλάδα που θέλουμε να μας εμπνέει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024