,

Οι Καρναβαλικές Εκδηλώσεις 2020 στον Δήμο Μακρακώμης που δε θα χάσει κανείς!

 Ο Δήμος  Μακρακώμης σας προσκαλεί σε όλες τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις των Δημοτικών Ενοτήτων του! Μην τις χάσεις κανείς! Κέφι, ξέφρενοι ρυθμοί, διασκέδαση, μουσική, φαγητό, ποτό = Περνάς Καλά! Ποικίλες είναι οι  Καρναβαλικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στον Δήμο Μακρακώμης στις φετινές Απόκριες 2020. Στις Δημοτικές Ενότητες Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου και στην Κοινότητα Τυμφρηστού, όλοι […]

21 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

 Ο Δήμος  Μακρακώμης σας προσκαλεί σε όλες τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις των Δημοτικών Ενοτήτων του! Μην τις χάσεις κανείς!

Κέφι, ξέφρενοι ρυθμοί, διασκέδαση, μουσική, φαγητό, ποτό = Περνάς Καλά!

Ποικίλες είναι οι  Καρναβαλικές Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στον Δήμο Μακρακώμης στις φετινές Απόκριες 2020.

Στις Δημοτικές Ενότητες Σπερχειάδας, Μακρακώμης, Αγίου Γεωργίου και στην Κοινότητα Τυμφρηστού, όλοι μπαίνουν στους ρυθμούς της Αποκριάς, παρουσιάζοντες πολλές εκδηλώσεις και δρώμενα για την ψυχαγωγία των δημοτών αλλά και των επισκεπτών.

Καρναβαλικές Παρελάσεις αρμάτων και group, Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού,  Αποκριάτικοι χοροί και γλέντια, Παιδικά Πάρτι, Συναυλίες, Γαϊτανάκι, Πέταγμα Χαρταετού, Κούλουμα είναι μεταξύ άλλων  σε όσα μπορούν δημότες και επισκέπτες να συμμετάσχουν, να διασκεδάσουν και να παρακολουθήσουν, με το κέφι να αναμένεται να παραμένει  αμείωτο όλες τις ημέρες της Αποκριάς!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024