«Παιδί και όρια στην οικογένεια και το σχολείο»

Την πρώτη τους εκπαιδευτική – επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Παιδί και όρια στην οικογένεια και το σχολείο» διοργάνωσαν με επιτυχία, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς. Μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή, την έκθεση ζωγραφικής με έργα […]

19 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την πρώτη τους εκπαιδευτική – επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Παιδί και όρια στην οικογένεια και το σχολείο» διοργάνωσαν με επιτυχία, τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεγάρου Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς.

Μια εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή, την έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών του σχολείου και την ενδιαφέρουσα συζήτηση που αναπτύχθηκε πάνω στις εισηγήσεις των ομιλητών και συγκεκριμένα την Ψυχολόγο και εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής κ. Έλενα Κουλούρη, την Αναπτυξιακή Ψυχολόγο, Συνεργάτη της μονάδας εφηβικής υγείας (Μ.Ε.Υ.) του Νοσοκομείου Παίδων κ. Ελένη Τζαβέλα, την Ψυχολόγο κ. Χριστίνα Καλαβρή και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κκ. Χρυσούλα Κολέσια και Πέτρο Ορφανό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Γαλάνης, η Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, κ. Ελένη Μπενιάτα, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Εύβοιας, κ. Κώστας Ζημιανίτης, ο οργανωτικός Συντονιστής Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας, κ. Χρήστος Μαρκαντώνης, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Εύβοιας, κ. Βασίλης Λυγούρας και ο Αντιδήμαρχος Ανθηδώνας, κ. Κώστας Καρβούνης.

Οι εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την ενθαρρυντική τους παρουσία και ζητούν συγνώμη από εκείνους που παρακολούθησαν όρθιοι την ημερίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαΐου 2024