Σφοδρή σύγκρουση στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Χαλκίδα

   Την Πέμπτη το μεσημέρι, 13 Φεβρουαρίου 2020 έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα όπου εμπλεκόμενοι ήταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο που το οδηγούσε ένας 42χρονος ντελιβεράς.    Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 42χρονου μοτοσικλετιστή. Το ατύχημα συνέβη στην λεωφόρο Καραμανλή στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στο ύψος που βρίσκεται […]

14 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

   Την Πέμπτη το μεσημέρι, 13 Φεβρουαρίου 2020 έγινε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα όπου εμπλεκόμενοι ήταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο που το οδηγούσε ένας 42χρονος ντελιβεράς.

   Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 42χρονου μοτοσικλετιστή. Το ατύχημα συνέβη στην λεωφόρο Καραμανλή στη Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στο ύψος που βρίσκεται περίπου πάνω από τον σταθμό του τρένου.

   Οι συνθήκες οι οποίες προκάλεσαν την σύγκρουση μεταξύ του ΙΧ αυτοκινήτου και του δικύκλου παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον οδηγό του δικύκλου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κατάγματα.

   Προανάκριση για το διερευνηθούν οι λόγοι της σύγκρουσης διεξάγει η Τροχαία Χαλκίδας, η οποία επιλήφθηκε του συμβάντος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

15 Απριλίου 2024