Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τυπου. Στη συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Διευθύντρια […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με την Υπουργό Άμυνας της Γαλλίας, Florence Parly, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τυπου. Στη συνάντηση συζητήθηκε η στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της αμυντικής συνεργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, από ελληνικής πλευράς, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Αλέξανδρος Διακόπουλος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου θεμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Μητρόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024