,

Το στρατόπεδο στο Αυλάκι επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών

Εχθές, Τρίτη ο 18 Φεβρουαρίου 2020,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών επεσκέφθη ποιμαντικώς το Στρατόπεδο της 695 ΑΒΠ Αυλακίου, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Μονάδος, Αντισυνταγματάρχου Θεοδώρου Στούλη.   Στην είσοδο του Στρατοπέδου τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν με πολύ εγκαρδιότητα και σεβασμό, ο Διευθυντής ΔΥΒ του ΓΕΣ Υποστράτηγος Εμμανουήλ Μαντωνανάκης, ο οποίος προσήλθε στη Μονάδα […]

19 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Εχθές, Τρίτη ο 18 Φεβρουαρίου 2020,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών επεσκέφθη ποιμαντικώς το Στρατόπεδο της 695 ΑΒΠ Αυλακίου, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Μονάδος, Αντισυνταγματάρχου Θεοδώρου Στούλη.

 

Στην είσοδο του Στρατοπέδου τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν με πολύ εγκαρδιότητα και σεβασμό, ο Διευθυντής ΔΥΒ του ΓΕΣ Υποστράτηγος Εμμανουήλ Μαντωνανάκης, ο οποίος προσήλθε στη Μονάδα για να τιμήσει τον Σεβασμιώτατο, ο Διοικητής το ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Αρίστος Περρής και ο Διοικητής του Στρατοπέδου Αντισυνταγματάρχης Θεόδωρος Στούλης.

Ο Σεβασμιώτατος ωμίλησε στα 100 στελέχη του στρατοπέδου, Αξιωματικού, Υπαξιωματικούς και οπλίτες και ανέπτυξε το θέμα: «Οι Ένοπλες δυνάμεις και ο Ελληνικός στρατός ως παράδειγμα ήθους, ηρωισμού και θυσιαστικότητας για την σύγχρονη ελληνική κοινωνία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024