Το Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Εύβοιας θα φέρει έργα αξίας €440.000

Σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού €440.000 εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Εύβοιας, στην 2η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που έλαβε χώρα στη Λαμία στις 25 Φεβρουαρίου 2020. Μέσα από τα έργα αυτά εξασφαλίζονται: Οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης έπειτα από πολλά χρόνια, των παιδικών εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας στις Ροβιές, οι οποίες […]

27 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού €440.000 εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Εύβοιας, στην 2η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που έλαβε χώρα στη Λαμία στις 25 Φεβρουαρίου 2020.

Μέσα από τα έργα αυτά εξασφαλίζονται:

  • Οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης έπειτα από πολλά χρόνια, των παιδικών εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας στις Ροβιές, οι οποίες φιλοξενούν κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. ΠΥ €250.000
  • Η επέκταση του δικτύου ύδρευσης από την πόλη του Μαντουδίου έως την παραλία και το Λιμένα Κυμασίου, με σκοπό να λυθεί οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης του των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής και φυσικά του Λιμένα. ΠΥ €74.400.
  • Την προμήθεια και αντικατάσταση των καθισμάτων του αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου Π.Ε. Εύβοιας. ΠΥ €74.400
  • Την προμήθεια και αντικατάσταση του συνόλου των λαμπτήρων του Διοικητηρίου Π.Ε. Εύβοιας, με νέους τεχνολογίας LED επιτυγχάνοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση δαπανών ηλεκτροφωτισμού. ΠΥ €24.800.

Σημαντικές παρεμβάσεις όλες ανεξάρτητα από το μέγεθος τους με τις οποίες επιχειρούμε να αναβαθμίσουμε τα του οίκου μας «εντός και εκτός των τειχών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024