Αλλαγή ημερομηνίας για τα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ»  

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, ενημέρωσε ότι λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών για το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, η εκδήλωση με τα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ», μεταφέρεται για το Σάββατο 29/2ου και ώρα 11:30. Συνεπώς, το πρωινό του Σαββάτου θα είναι πλημμυρισμένο από το […]

20 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, ενημέρωσε ότι λόγω των προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών για το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, η εκδήλωση με τα «ΧΑΛΚΙΝΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ», μεταφέρεται για το Σάββατο 29/2ου και ώρα 11:30.

Συνεπώς, το πρωινό του Σαββάτου θα είναι πλημμυρισμένο από το ηχόχρωμα των Χάλκινων, τα οποία συνοδεία χορευτικών τμημάτων Συλλόγων του Δήμου μας, θα περιδιαβαίνουν τους δρόμους και τα καταστήματα της πόλης, δίνοντας το στίγμα της παράδοσης και του κεφιού.

Το απόγευμα και ώρα 16:00 ξεκινά «Η μεγάλη παρέλαση των Καρναβαλιστών» και αμέσως μετά ακολουθεί «Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024