Ξεκίνησαν οι προειδοποιήσεις για τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα στο Δήμο Στυλίδας

Λύση στο πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων οχημάτων θέλει να δώσει ο Δήμος Στυλίδας και σ’ αυτό το πλαίσιο, ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η διαδικασία περισυλλογής τους από κεντρικούς άξονες στην πόλη της Στυλίδας. Συγκεκριμένα στα αυτοκίνητα τοποθετούνται προειδοποιητικά αυτοκόλλητα, ώστε οι ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν σε προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια, που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν τις […]

18 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Λύση στο πρόβλημα των εγκαταλελειμμένων οχημάτων θέλει να δώσει ο Δήμος Στυλίδας και σ’ αυτό το πλαίσιο, ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου η διαδικασία περισυλλογής τους από κεντρικούς άξονες στην πόλη της Στυλίδας. Συγκεκριμένα στα αυτοκίνητα τοποθετούνται προειδοποιητικά αυτοκόλλητα, ώστε οι ιδιοκτήτες να τα απομακρύνουν σε προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια, που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν τις 90 μέρες. Αν δεν συμβεί αυτό, ειδικό συνεργείο θα απομακρύνει τα οχήματα.

Ένα αυτοκίνητο θεωρείται εγκαταλελειμμένο όταν βρίσκεται σε χώρους ή δρόμους δημόσιους, δημοτικούς, κοινοτικούς, ή σε χώρους στους οποίους απαγορεύεται η στάθμευση για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 30 μέρες. Όταν βρίσκεται σε άλλους χώρους, λιμενικούς, κοινόχρηστους ή μη και σε δρόμους για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 90 μέρες και χωρίς την άδεια της αρμόδιας Αρχής. Ακόμη στην περίπτωση που κάποιο όχημα βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024