Αναστέλλονται οι συναλλαγές του κοινού με το Λιμεναρχείο Ιτέας

Μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Ιτέας: Λόγω λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού COVID-19, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, από την Δευτέρα 16/03/2020 και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλονται: Όλες οι συναλλαγές του κοινού με το Λιμεναρχείο καθώς και η διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών. Εξαιρούνται μόνο οι σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες θα εξετάζονται […]

16 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Μέτρα προστασίας έναντι του κορωνοϊού ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Ιτέας:

Λόγω λήψης έκτακτων μέτρων προστασίας έναντι του νέου κορωνοϊού COVID-19, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, από την Δευτέρα 16/03/2020 και μέχρι νεωτέρας, αναστέλλονται:

  • Όλες οι συναλλαγές του κοινού με το Λιμεναρχείο καθώς και η διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών. Εξαιρούνται μόνο οι σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες θα εξετάζονται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
  • Η απαίτηση θεώρησης ημερολογίων αλιευτικών σκαφών και καταχώρησης ειδικών εργαλείων αλίευσης
  • Η ανανέωση όλων των ατομικών επαγγελματικών αδειών αλιείας έως και 30/4/20. Άδειες που λήγουν εντός του προαναφερόμενου χρονικού διαστήματος καθώς και άδειες με ημερομηνία λήξεως έως και 31/5/20 παραμένουν σε ισχύ και θα ανανεώνονται από 01/5/20 έως και 31/7/20.
  • Οι προγραμματισμένες εξετάσεις δυτών, χειριστών ταχυπλόων και ναυαγοσωστών.

Επικοινωνία στο τηλέφωνο 22650 32319 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ/κή διεύθυνση: itea@hcg.gr

 

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΚΟΤΣΙΜΠΟΣ Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024