Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο

Μετά τη δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στο ΕΣΥ από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, και ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ στο ΕΣΥ. Σε επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας αναφέρει: «Η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα μας βιώνει μια άνευ προηγουμένου κρίση στη δημόσια υγεία και στην […]

30 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Μετά τη δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στο ΕΣΥ από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, και ο πατέρας τους, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, δωρίζει ιατρικό εξοπλισμό ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ στο ΕΣΥ.

Σε επιστολή του προς το υπουργείο Υγείας αναφέρει: «Η παγκόσμια κοινότητα και η πατρίδα μας βιώνει μια άνευ προηγουμένου κρίση στη δημόσια υγεία και στην οικονομία και προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε δημόσιο πόρο για τη μείωση εξάπλωσης της πανδημίας και τη θεραπεία των πασχόντων.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες θέλω να δηλώσω παρών στην προσπάθεια της Πολιτείας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού ώστε να επέλθει το ταχύτερο δυνατόν η κανονικότητα στην παγκόσμια κοινότητα και την πατρίδα μας.

Προτίθεμαι να προμηθεύσω το σύστημα υγείας με 8 στοιχεία ολοκληρωμένου εξοπλισμού ΜΕΘ που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο αναπνευστήρα όγκου και πιέσεως, μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων και ηλεκτρικό κρεβάτι κατάλληλο για ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ.

Παρακαλώ ενημερώστε με αν αυτού του είδους ο εξοπλισμός είναι συμβατός με τις προδιαγραφές των νοσοκομείων μας.

Είμαι στη διάθεσή σας, για οποιοδήποτε εναλλακτικό τρόπο προσφοράς μου υποδείξετε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024