Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Του Δημήτρη Μήτρου Αναπνευστήρας, δώρο, από το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στο νοσοκομείο Λιβαδειάς. Ψυχραιμία, υπομονή και πειθαρχία στις αρμόδιες αρχές ζητάει από τους δημότες του, ο Δήμαρχος Δωρίδας. Παραμένουμε στα σπίτια μας και δείχνουμε υπευθυνότητα, καταλήγει ο κύριος Καπεντζώνης. Δεν λείπουν οι καταγγελίες για ανοιχτά καταστήματα στο Καρπενήσι και στα χωριά του, […]

27 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Του Δημήτρη Μήτρου

  • Αναπνευστήρας, δώρο, από το Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.
  • Ψυχραιμία, υπομονή και πειθαρχία στις αρμόδιες αρχές ζητάει από τους δημότες του, ο Δήμαρχος Δωρίδας. Παραμένουμε στα σπίτια μας και δείχνουμε υπευθυνότητα, καταλήγει ο κύριος Καπεντζώνης.
  • Δεν λείπουν οι καταγγελίες για ανοιχτά καταστήματα στο Καρπενήσι και στα χωριά του, όσο και σε κάποια χωριά του Δήμου Αγράφων. Έλεγχοι αυστηροί της ΕΛ. ΑΣ…
  • Νέος χώρος αυξημένης φροντίδας ΜΕΘ κορωνοϊού, με 5 κλίνες στο νοσοκομείο Λαμίας. Η ετοιμότητά του αποτυπώνεται στην τελευταία σύσκεψη του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς κύριου Φώτη Σερέτη, του αναπληρωτή διοικητή κύριου Ανδρέα Κολοκυθά στο νοσοκομείο και όλων των εμπλεκομένων.
  • Επιβεβλημένη η προστασία του Κορινθιακού Κόλπου, με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, από τα συναρμόδια Υπουργεία, για τις ανθρώπινες δραστηριότητες εντός αυτού και προσοχή στις “κρίσιμες” περιοχές του, που δέχονται μεγάλες πιέσεις. Σημαντικός ο ρόλος της Φωκίδας, στην προστασία του.
  • Εικόνες από ταινία επιστημονικής φαντασίας στην Μητρόπολη Αιδηψού λόγω κορωνοϊού.
  • Τοπική αυτοδιοίκηση, στους δύο δήμους της και κοινωνία εκφράζουν την ανησυχία τους, για τις μαζικές αφίξεις πριν το μέτρο κυκλοφορίας των Ευρυτάνων, από τα αστικά κέντρα, λόγω κορωνοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024