Επιστολή στους Δήμους και στον ΟΛΝΕ για τα τραπεζοκαθίσματα από το επιμελητήριο Ευβοίας

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Παρασκευή Αγιοστρατίτη απέστειλε έγγραφο στους Δήμους και στον ΟΛΝΕ για τα τραπεζοκαθίσματα εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης και δυσφορίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός. Ακολουθεί το εν λόγω έγγραφο: Αξιότιμοι Όπως γνωρίζετε πολλές επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν να αναστείλουν την δραστηριότητα τους εξαιτίας της πανδημίας του Covid19. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι επιχειρήσεις εστίασης […]

16 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, Παρασκευή Αγιοστρατίτη απέστειλε έγγραφο στους Δήμους και στον ΟΛΝΕ για τα τραπεζοκαθίσματα εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης και δυσφορίας που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός.

Ακολουθεί το εν λόγω έγγραφο:

Αξιότιμοι

Όπως γνωρίζετε πολλές επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν να αναστείλουν την δραστηριότητα τους εξαιτίας της πανδημίας του Covid19. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι επιχειρήσεις εστίασης με τραπεζοκαθίσματα όπως ορίζει η κοινή υπουργική απόφαση.

Για την ανακούφιση των επιπτώσεων από αυτή την αναγκαστική πράξη, παρακαλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διαγραφή του «Τέλους τραπεζοκαθισμάτων» αναλογικά για όλο το χρονικό διάστημα εφαρμογής της.

Ταυτόχρονα να εξετάσετε, για το σύνολο των επιχειρήσεων και να πάρετε ευνοϊκές αποφάσεις τόσο για τις ρυθμίσεις οφειλών, όσο για τα τέλη των επιχειρήσεων προς τους Δήμους.

Πιστεύουμε ότι είστε σύμφωνοι στην συγκεκριμένη πρόταση μας, λόγω της κρίσιμης κατάστασης και θα σταθείτε δίπλα στην μικρομεσαία επιχείρηση.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024