Εύβοια: Έλεγχοι της αστυνομίας στον κόμβο των ΚΤΕΛ

Ελέγχους πραγματοποιεί η αστυνομία από το πρωί σε πολλά σημεία της Εύβοιας, στα πλαίσια της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών. Το πρόστιμο των 150 ευρώ για κυκλοφορία χωρίς αιτιολογία, φαίνεται να μπαίνε σε εφαρμογή από σήμερα πάντου, μετά τη χθεσινή πρώτη ημέρα συστάσεων και υποδείξεων προς τους πολίτες από την αστυνομία. Ο φωτογραφικός φακός των “Στερεών […]

24 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Ελέγχους πραγματοποιεί η αστυνομία από το πρωί σε πολλά σημεία της Εύβοιας, στα πλαίσια της απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών.

Το πρόστιμο των 150 ευρώ για κυκλοφορία χωρίς αιτιολογία, φαίνεται να μπαίνε σε εφαρμογή από σήμερα πάντου, μετά τη χθεσινή πρώτη ημέρα συστάσεων και υποδείξεων προς τους πολίτες από την αστυνομία.

Έλεγχοι της αστυνομίας στο κόμβο των ΚΤΕΛ

Ο φωτογραφικός φακός των “Στερεών Νέων” βρέθηκε σήμερα το πρωί στον κόμβο των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, όπου πραγματοποιούνται οι παραπάνω έλεγχοι. Αν και μεχρι αυτή τη ώρα δεν υπάρχουν στοιχεία για το κατά πόσο οι Ευβοιώτες τηρούν τα νέα έκτακτα μέτρα, δεν υπήρξε καμία παράβαση της απαγόρευσης όση ώρα βρισκόμασταν στο σημείο.

Το μήνυμα είναι σαφές. Μένουμε σπίτι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024