Κορωνοϊός: Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ με σκοπό την στήριξη των δημοτών

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κ. Αγγελική Μπίνιου, με την οποία συζήτησαν ενδελεχώς διάφορα σενάρια σε σχέση με τη διάρκεια της κρίσης υγείας, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για να προσφέρουν κάθε δυνατή στήριξη στους δημότες κατά τη διάρκεια […]

23 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς κ. Αγγελική Μπίνιου, με την οποία συζήτησαν ενδελεχώς διάφορα σενάρια σε σχέση με τη διάρκεια της κρίσης υγείας, έτσι ώστε να προετοιμαστούν για να προσφέρουν κάθε δυνατή στήριξη στους δημότες κατά τη διάρκεια των απαγορευτικών μέτρων για τη μη διάδοση του κορωνοϊού.

Μεταξύ άλλων αποφάσισαν, ότι εν όψει του Πάσχα η διανομή τροφίμων από τον Ερυθρό Σταυρό στις κοινωνικά ευάλωτες οικογένειες του Δήμου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Λεβαδέων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξήρε το σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. για τη βοήθεια που προσφέρουν στους δημότες, αλλά και στο Δήμο ώστε να καταφέρει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών στις σημερινές έκτακτες συνθήκες.

Η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Λιβαδειάς σημείωσε, «ότι είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε αλληλέγγυοι και ειδικά σήμερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αόρατη απειλή στηρίζοντας κυρίως τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024