Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Σχηματαρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος. Ειδικότερα, από την Τετάρτη 04 έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και από το 64ο έως το 68ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο εναλλάξ αποκλεισμός […]

4 Μαρτίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σχηματαρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 04 έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και από το 64ο έως το 68ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο εναλλάξ αποκλεισμός της αριστερής και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Αρχικά ο αποκλεισμός θα ξεκινήσει από την Αριστερή Λωρίδα κυκλοφορίας και εν συνεχεία από το Σάββατο 06 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου θα μεταφερθεί στη Δεξιά Λωρίδα κυκλοφορίας, διάστημα κατά το οποίο θα σημειωθεί ταυτόχρονα και αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Σχηματαρίου με κατεύθυνση προς Λαμία, θα οδηγούνται με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών, κατευθυντήριων σημάνσεων μέσω του δεξιού παράπλευρου στον Α/Κ Ριτσώνας από όπου και θα εισέρχονται σε αυτόν.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024