Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα απέστειλε η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου αλλα και για να δώσει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης απέναντι στον κορονοϊό. Ακολουθεί το μήνυμα της Αντιπεριφερειαρχη:   25η Μαρτίου 1821. Hμέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Ημέρα που ο Επίσκοπος παλαιών Πατρών Γερμανός επέλεξε για να υψώσει στην Αγία Λαύρα […]

24 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Μήνυμα απέστειλε η  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου αλλα και για να δώσει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης απέναντι στον κορονοϊό.

Ακολουθεί το μήνυμα της Αντιπεριφερειαρχη:

 

25η Μαρτίου 1821. Hμέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ημέρα που ο Επίσκοπος παλαιών Πατρών Γερμανός επέλεξε για να υψώσει στην Αγία Λαύρα το λάβαρο της Επαναστάσεως.

 Ημέρα που ενωμένοι οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού που τους καταδυνάστευε επί τέσσερις αιώνες.

25η Μαρτίου 2020. Ημέρα  που όλοι οι Έλληνες αλλά και όλη η ανθρωπότητα δίνουμε μια  μάχη διαφορετική για την αποτίναξη από έναν άλλο αόρατο εχθρό τον κοροναϊό COVID-19 . Μία μάχη που θα τη δώσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι και θα την κερδίσουμε ελπίζοντας ότι θα έχουμε  όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

25 Μαρτίου 2020. Δεν θα τη γιορτάσουμε με εκδηλώσεις και παρελάσεις ομαδικά. Θα την γιορτάσουμε υψώνοντας ο καθένας ξεχωριστά τη γαλανόλευκη στο σπίτι του για να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν  « για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία».

Θα την γιορτάσουμε τιμώντας και όλους αυτούς που δίνουν την μάχη με τον COVID-19., τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό, όλους αυτούς που αγωνίζονται στις Καστανιές του Έβρου, όλους  τους σύγχρονους μαχητές που αγωνίζονται καθημερινά για την Πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά

Υγεία και δύναμη σε όλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024