Μόνο τα επείγοντα περιστατικά και κατόπιν ραντεβού στα οδοντιατρεία της Φθιώτιδας

Μέτρα με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έλαβε και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για τις επόμενες 15 ημέρες και μέχρι νεότερων οδηγιών. Συγκεκριμένα, αναβάλει όλες τις οδοντιατρικές θεραπείες, πλην των απολύτως επειγόντων, ενώ η προσέλευση στα οδοντιατρεία θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον οδοντίατρο. «Η οδοντιατρική περίθαλψη είναι αποκλειστική ευθύνη του […]

16 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Μέτρα με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έλαβε και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας για τις επόμενες 15 ημέρες και μέχρι νεότερων οδηγιών.

Συγκεκριμένα, αναβάλει όλες τις οδοντιατρικές θεραπείες, πλην των απολύτως επειγόντων, ενώ η προσέλευση στα οδοντιατρεία θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον οδοντίατρο.

«Η οδοντιατρική περίθαλψη είναι αποκλειστική ευθύνη του επαγγελματία οδοντιάτρου και η άρνηση παροχής της πρέπει να γίνεται αποδεκτή σε οποιαδήποτε περίπτωση εκείνος κρίνει ότι δεν υπάρχει η απαιτούμενη ασφάλεια.

Με σύνεση, λογική και υπευθυνότητα ακολουθώντας συντεταγμένα τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας θα ξεπεράσουμε ενωμένοι  την πρόσκαιρη απειλή, εξασφαλίζοντας το ευαίσθητο αγαθό της δημόσιας υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΣ του ΟΣΦ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024