Παρέμβαση του δήμου Στυλίδας στον παράδρομο της ΠΕΟ Λαμίας – Θεσσαλονίκης (φωτογραφίες)

Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο δήμος Στυλίδας σήμερα, καθώς καθαρίστηκαν τα άκρα του παραδρόμου της ΠΕΟ Λαμίας – Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το σημείο από τον «Ζουγανέλη» στον Καραβόμυλο μέχρι και το ποτάμι του Βελά κι αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν η διάνοιξη του στενού αυτού παραδρόμου, κατά μήκος του οποίου -στην μια πλευρά του- υπάρχει […]

26 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Σε μια σημαντική παρέμβαση προχώρησε ο δήμος Στυλίδας σήμερα, καθώς καθαρίστηκαν τα άκρα του παραδρόμου της ΠΕΟ Λαμίας – Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το σημείο από τον «Ζουγανέλη» στον Καραβόμυλο μέχρι και το ποτάμι του Βελά κι αποτέλεσμα της παρέμβασης ήταν η διάνοιξη του στενού αυτού παραδρόμου, κατά μήκος του οποίου -στην μια πλευρά του- υπάρχει ένα μεγάλο αυλάκι με τρεχούμενο νερό και τον κίνδυνο να πέσει κάποιο αυτοκίνητο μέσα πάντα ορατό.

Κι είναι σημαντική η παρέμβαση αυτή καθώς ο δήμος παρενέβη στο σημείο μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Αυτό που μένει είναι να κλείσουν και οι λακούβες που για χρόνια υπάρχουν στον παράδρομο…

Π

Παρέμβαση χρειάζεται επίσης από το πάρκινγκ στην ΠΕΟ, μετά τη γέφυρα του Βελά, μέχρι το ποτάμι. Κι αυτό γιατί με τις δυνατές βροχές, όπως αυτές τις μέρες, το ποτάμι κατεβάζει πολλά φερτά υλικά με το ορμητικό νερό και το πέρασμα από τους κατοίκους Καραβομύλου, Αχινού, Ραχών και Κουβέλας κρίνεται επικίνδυνο. Πρόκειται για τον παρακείμενο στο ποτάμι χωμάτινο παράδρομο, που λόγω της χρήσης από αγροτικά μηχανήματα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση κι αυτός για πολλά χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024