Στον Έβρο ο Πρωθυπουργός με αξιωματούχους της Ε.Ε

Τον Έβρο θα επισκεφτεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί συνοδεία της πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι. Συνομιλώντας εχθές με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του για την […]

3 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Τον Έβρο θα επισκεφτεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί συνοδεία της πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι.

Συνομιλώντας εχθές με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογό του για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, με ανακοίνωσή του, επισήμανε ό,τι “οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Ελλάδας να εφαρμόζει τους δικούς της νόμους πάνω στα σύνορα της”.

Οι πρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι θα αφιχθούν στην Αλεξανδρούπολη στις 13:05 ώρα Ελλάδος, όπου θα τους υποδεχτεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΗΓΗ: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024