Θήβα: Επιδειξίας παρενόχλησε γυναίκα

Επιδειξίας αλλοδαπός παρενόχλησε γυναίκα στη Θήβα την εβδομάδα που πέρασε. Πρόκειται για έναν 40χρονο Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος παρενόχλησε μία 36χρονη γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα. Η γυναίκα που τράπηκε σε φυγή, βρήκε σε μικρή απόσταση αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους κατήγγειλε […]

13 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Επιδειξίας αλλοδαπός παρενόχλησε γυναίκα στη Θήβα την εβδομάδα που πέρασε. Πρόκειται για έναν 40χρονο Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος παρενόχλησε μία 36χρονη γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα.

Η γυναίκα που τράπηκε σε φυγή, βρήκε σε μικρή απόσταση αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους οποίους κατήγγειλε όσα συνέβησαν και έδωσε την περιγραφή του άνδρα.

Ο δράστης, συνελήφθη και διαπιστώθηκε ό,τι είναι μη νόμιμος μετανάστης. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της προσβολής δημοσίας αιδούς και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία οδηγήθηκε στον κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024