Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στη Λοκρίδα

Τα σημεία που παρατηρήθηκαν χτες πλημμυρικά φαινόμενα στη Λοκρίδα επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του δήμου Λοκρών και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ρέμα του Αλαργηνού και στον οικισμό της Παλίρροιας. Συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα άμεσα μέτρα για τη διάνοιξη του ρέματος από πεσμένα κυπαρίσσια με δαπάνη της Περιφέρειας και την έναρξη μελέτης για την κατασκευή […]

5 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Τα σημεία που παρατηρήθηκαν χτες πλημμυρικά φαινόμενα στη Λοκρίδα επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του δήμου Λοκρών και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο ρέμα του Αλαργηνού και στον οικισμό της Παλίρροιας.

Συμφωνήθηκαν συγκεκριμένα άμεσα μέτρα για τη διάνοιξη του ρέματος από πεσμένα κυπαρίσσια με δαπάνη της Περιφέρειας και την έναρξη μελέτης για την κατασκευή αντιπλημμυρικών – αποστραγγιστικών έργων σε συνεργασία περιφέρειας και δήμου, ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα στην Παλίρροια.

«Στη διάρκεια της αυτοψίας έγινε τηλεφωνική επικοινωνία του δημάρχου Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράσταση του», ανέφερε σχετικά ο κ. Ζεκεντές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαΐου 2024