Δήμαρχος Χαλκιδέων: “Σας ζητώ να αντισταθείτε στον ωραίο καιρό και στις πανέμορφες παραλίες μας”

Σε μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων προέβη σήμερα, αργά το απόγευμα η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ενόψει του Πάσχα. “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μην επαναπαυθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε”, τόνισε η Δήμαρχος στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, προτρέποντας τους δημότες, να μείνουν για αυτές τις Άγιες Ημέρες μέσα, γιορτάζοντας το Πάσχα στο σπίτι.”Σας ζητώ να […]

13 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Σε μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων προέβη σήμερα, αργά το απόγευμα η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ενόψει του Πάσχα. “Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μην επαναπαυθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε”, τόνισε η Δήμαρχος στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, προτρέποντας τους δημότες, να μείνουν για αυτές τις Άγιες Ημέρες μέσα, γιορτάζοντας το Πάσχα στο σπίτι.”Σας ζητώ να αντισταθείτε στον ωραίο καιρό και στις πανέμορφες παραλίες μας”, πρόσθεσε η κυρία Βάκα.

Ακολουθεί το μήνυμα της Δημάρχου:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τον τελευταίο καιρό δίνουμε μαζί μία πολύ μεγάλη μάχη, πρωτόγνωρη και δύσκολη. Μια μάχη που δεν κερδίζεται ατομικά αλλά συλλογικά. Εσείς μένετε σπίτι σας τηρώντας τα μέτρα προστασίας, έχετε στερηθεί τους αγαπημένους σας, τις δραστηριότητές σας, τις δουλειές σας, τις αποδοχές σας. Εμείς στο Δήμο Χαλκιδέων είμαστε στη πρώτη γραμμή και εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία και τη φροντίδα των ευπαθών ομάδων. Οι φετινές Άγιες ημέρες του Πάσχα θα είναι διαφορετικές, μας βρίσκουν όλους στην τελική ευθεία του αγώνα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να μην επαναπαυθούμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Σας ζητώ να αντισταθείτε στον ωραίο καιρό και στις πανέμορφες παραλίες μας. Να μείνετε σπίτι για να μην πάνε χαμένα όσα μεχρι σήμερα έχουμε κερδίσει. Η Ανάσταση του Κυρίου μας θα γίνει, βρίσκοντάς μας μακριά αλλά πιο κοντά στο μυαλό και στη ψυχή. Το μήνυμά Της θα είναι φέτος πιο ηχηρό από ποτέ. Μήνυμα αγάπης, ζωής και ελπίδας. 

Χρόνια σας πολλά!

https://www.facebook.com/dimos.xalkideon/videos/234005371049324/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024