Δύο ακόμη κλίνες ΜΕΘ δώρισε χθες η Πλεύση Ελευθερίας στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος»

Δύο ακόμη κλίνες ΜΕΘ/ΜΑΦ, ως το δεύτερο τμήμα της δωρεάς της Πλεύσης Ελευθερίας προς το Γ.Ν. Παμμακάριστος, που παραμένει Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρέδωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ευχαριστώντας τη για τη δωρεά, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Νοσοκομείου προσέφεραν στην κα Κωνσταντοπούλου έξι μάσκες προστασίας που κατασκευάστηκαν στο ίδιο […]

30 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Δύο ακόμη κλίνες ΜΕΘ/ΜΑΦ, ως το δεύτερο τμήμα της δωρεάς της Πλεύσης Ελευθερίας προς το Γ.Ν. Παμμακάριστος, που παραμένει Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρέδωσε την Τετάρτη 24 Απριλίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ευχαριστώντας τη για τη δωρεά, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Νοσοκομείου προσέφεραν στην κα Κωνσταντοπούλου έξι μάσκες προστασίας που κατασκευάστηκαν στο ίδιο το Νοσοκομείο.

Στην επιστολή ενημέρωσης, που απηύθυνε προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Κατά τις 2 επισκέψεις μου στο Νοσοκομείο, στις 16/4/2020 και σήμερα, διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα, την διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο και την ευσυνειδησία του προσωπικού και της Διοίκησης, που καλούνται να ανταποκριθούν σε αυτό το τόσο δύσκολο έργο. Χρήζουν και αξίζουν κάθε απαιτούμενης ενίσχυσης από την Πολιτεία».

Υπενθυμίζεται ότι, η Πλεύση Ελευθερίας, με πρόταση της επικεφαλής της, αποφάσισε να παραχωρήσει ως ελάχιστη συμβολή της στον αγώνα εναντίον της πανδημίας, την πλήρη κρατική χρηματοδότηση τριών μηνών που έλαβε το κόμμα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασης αυτής και κατόπιν επικοινωνίας με τις αντίστοιχες δομές υγείας και στήριξης συμπολιτών μας, μέσα από τις οποίες γνωστοποιήθηκαν υπάρχουσες ανάγκες, η Πλεύση Ελευθερίας προχώρησε ήδη στις ακόλουθες δωρεές:

– Δωρεά προς το Νοσοκομείο Παμμακάριστος 3 κλινών ΜΕΘ/ΜΑΦ και δύο κλιβάνων.

– Δωρεά προς το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ) φαρμάκων σε έλλειψη, για την κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν καλύπτονται από το σύστημα υγείας.

– Προσφορά με τη μορφή επιχορήγησης προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) χρηματικού ποσού 2.000€ για τη στήριξη άπορων και ηλικιωμένων καλλιτεχνών, που δεν υποστηρίζονται από το Κράτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024