Δωρεά 50 Rapid Test στο νοσοκομείο Άμφισσας

Το Δ.Σ. του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ παρέδωσε στο Γ.Ν. Άμφισσας Υγειονομικό Υλικό προκειμένου να συμβάλλει και με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει την Ελλαδική Επικράτεια και τους πολίτες. Όπως επισημαίνεται στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου, η προσφορά αυτή από όλα τα μέλη του συλλόγου είναι προσφορά προς όλους τους πολίτες, και […]

4 Απριλίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το Δ.Σ. του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ παρέδωσε στο Γ.Ν. Άμφισσας Υγειονομικό Υλικό προκειμένου να συμβάλλει και με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει την Ελλαδική Επικράτεια και τους πολίτες.

Όπως επισημαίνεται στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου, η προσφορά αυτή από όλα τα μέλη του συλλόγου είναι προσφορά προς όλους τους πολίτες, και λειτουργεί ως ένας ακόμη λίθος πέραν του λειτουργήματος του κάθε μέλους που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα από τους Ειδικούς Ερευνητές η απάντηση και θεραπεία, και μέχρι τη στιγμή εκείνη θα βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που θα χρειαστεί της υπηρεσίες των μελών μας.

 

Εκ μέρους των μελών του Ι.Σ.Φ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024