Χρηματοδότηση έξι νέων έργων στο ΠΔΕ της Περιφέρειας Στερεάς

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η χρηματοδότηση έξι νέων έργων, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.368.500 ευρώ, που αφορούν στον εκσυγχρονισμό υποδομών, την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, αστικές αναπλάσεις, λιμενικά έργα και οδοποιία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα έργα: «Κατασκευή αγωγού υδροδότησης νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας», […]

30 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων η χρηματοδότηση έξι νέων έργων, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.368.500 ευρώ, που αφορούν στον εκσυγχρονισμό υποδομών, την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, αστικές αναπλάσεις, λιμενικά έργα και οδοποιία.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα έργα:

  • «Κατασκευή αγωγού υδροδότησης νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας», προϋπολογισμού 241.500 ευρώ.
  • «Διαμόρφωση Παραλίας Ν. Αρτάκης – Β’ Φάση», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.
  • «Κατασκευή υδραυλικού αναβαθμού και προσωρινής γέφυρας κατάντη της παλαιάς γέφυρας Βίστριζας», προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ.
  • «Ολοκλήρωση παράπλευρου οδικού δικτύου παράκαμψης Μακρακώμης», προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ.
  • «Αποπεράτωση πολυδύναμου περιφερειακού ιατρείου Μαλεσίνας», προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.
  • «Βελτίωση κόμβου σύνδεσης Τ.Κ. Πεντεορίων με τη Ν.Ε.Ο. Ιτέας Ναυπάκτου», προϋπολογισμού 227.000 ευρώ.

«Μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων υπηρετούμε υψηλούς στόχους και προτεραιότητες του τόπου μας. Υγεία, με το πολυδύναμο Ιατρείο Μαλεσίνας, αλλά και την υδροδότηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας. Διασύνδεση και οδική ασφάλεια με το παράπλευρο οδικό δίκτυο Μακρακώμης, τη γέφυρα Βίστριζας και τον κόμβο Πεντεορίων στη Φωκίδα. Καθημερινότητα και Ανάπτυξη με την ανάπλαση της παραλίας Νέας Αρτάκης. Πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024