Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Νέας Αρτάκης: Αναστολή των Προγραμμάτων Κατάρτισης Νέων Αγροτών

Δελτίο Τύπου απέστειλε η  υπεύθυνη του Κέντρου Δήμητρα,  Ελένη Πινακούλα για να ενημερώσει για την αναστολή των προγραμμάτων κατάρτισης των νέων Αγροτών. Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο: Από τις 11 Μαρτίου 2020 αναστάλθηκαν τα Προγράμματα Φυτικής Παραγωγής στην  Νέα Αρτάκη και στο Ωρολόγιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Τα Προγράμματα θα συνεχιστούν μόλις δοθεί το πράσινο φως […]

5 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Δελτίο Τύπου απέστειλε η  υπεύθυνη του Κέντρου Δήμητρα,  Ελένη Πινακούλα για να ενημερώσει για την αναστολή των προγραμμάτων κατάρτισης των νέων Αγροτών. Ακολουθεί το σχετικό έγγραφο:

Από τις 11 Μαρτίου 2020 αναστάλθηκαν τα Προγράμματα Φυτικής Παραγωγής στην  Νέα Αρτάκη και στο Ωρολόγιο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Τα Προγράμματα θα συνεχιστούν μόλις δοθεί το πράσινο φως από την Πολιτεία μετά το τέλος της υγειονομικής κρίσης του Κορονοϊού COVID-19. 

Ο έως σήμερα απολογισμός του εκπαιδευτικού έργου στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ Νέας Αρτάκης για την τρέχουσα περίοδο έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκαν ήδη πέντε  Πρόγραμμα  Κατάρτισης Νέων Αγροτών τα οποία παρακολούθησαν και τους χορηγήθηκε η σχετική βεβαίωση  77 Νέοι Αγρότες,  της 1ης και 2ης Πρόσκλησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του τρέχοντος Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (2004-2020) που διοργανώνει στην Εύβοια ο ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ». Πρόκειται για προγράμματα που έγιναν στο Κέντρο ΔΗΜΗΤΡΑ στην Νέα Αρτάκη, στον  Νέο Πύργο Ωρεών και  Στροφιλιά  όπου παραχώρησαν αίθουσες οι Δήμοι Ιστιαίας Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης  Αγ. Άννας, Κύμης Αλιβερίου.

Την τρέχουσα περίοδο, 2020-2021 θα καταρτιστούν συνολικά 285 Νέοι Αγρότες στην Εύβοια εκ των οποίων οι 195 σε προγράμματα Φυτικής παραγωγής, οι 54 σε προγράμματα Ζωικής παραγωγής και 36 σε Μικτής Παραγωγής.

Η συνεργασία με τους Δήμους, τους εκπαιδευτές και τους καταρτιζόμενους καθώς και η συμπαράσταση και υποστήριξη των επιχειρηματιών που μας υποδέχονται στις επιχειρήσεις τους είναι καθοριστική και ως Υπεύθυνη του Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΑ Νέας Αρτάκης εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024