Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων: Διανομή τροφίμων σε 350 άπορες οικογένειες

Ξεκίνησε τη Μ. Τετάρτη 15/4 η μεγάλη διανομή τροφίμων για το Πάσχα της «Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων»*, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Μ. Πέμπτη 16/4/2020. Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θηβαίων και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κοιν. Παντοπωλείου κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην υπάρξουν […]

16 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Ξεκίνησε τη Μ. Τετάρτη 15/4 η μεγάλη διανομή τροφίμων για το Πάσχα της «Δομής Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων»*, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Μ. Πέμπτη 16/4/2020.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θηβαίων και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κοιν. Παντοπωλείου κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης δήλωσε σχετικά:

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην υπάρξουν οικογένειες συμπολιτών μας χωρίς τα βασικά αγαθά στο γιορτινό τραπέζι τους.

Στο πλαίσιο αυτό 350 άπορες οικογένειες- ωφελούμενες της Δομής θα λάβουν προϊόντα, όπως τρόφιμα μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, λάδι, όσπρια κα.), τυροκομικά-γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά και κρέας, είτε με κατ’ οίκον διανομή, με τη συμβολή του «Βοήθεια στο Σπίτι», είτε κατόπιν ραντεβού, στο πλαίσιο τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά αρχικά τους εργαζόμενους του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και Δομών καθώς και τους εθελοντές του Παντοπωλείου για τη συνδρομή τους στη διανομή και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις  και τους πολίτες που ενίσχυσαν με δωρεές προϊόντων το Παντοπωλείο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο.

Φέτος ζούμε όλοι ένα διαφορετικό Πάσχα, έχοντας θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τόσο την προσωπική μας υγεία όσο και τη δημόσια, μένοντας σπίτι και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, με την τοπική αυτοδιοίκηση να είναι στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη. Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχία»

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Παντοπωλείου ευχαριστούν θερμά τους ακόλουθους χορηγούς: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ, Super Market “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε, ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε., BARILLA HELLAS Α.Ε., ΒΛΑΧΑΚΗΣ  A.Π.Ε.Ε, ΑΒΕΚ Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ, NUEVO Α.Ε., ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  Α.Ε, ΠΑΠΠΑΣ ΑΕ, ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ  ΖΑΧΑΡΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΚΤΗΜΑ ΜΟΥΣΩΝ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ BITTER SWEET, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  SNOΟPΥ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ  ΝΟΣΤΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΕΥΚΑΚΙ,  ΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SELECT, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΥΡΙΑΖΗ

 

Ευχαριστούν, επίσης, θερμά τους Εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κάθε πολίτη που ενίσχυσε τα καλάθια του αλληλεγγύης του Δήμου.

 

*Η “Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων” είναι ενταγμένη πράξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» με MIS:5002166

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024