Ορκωμοσία στα χρόνια του κορωνοϊού

Η ορκωμοσία του περιφερειακού συμβούλου Στερεάς Ελλάδας, Σπύρου Νικολάου, από την Παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε σήμερα ενώπιον του περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού. Ο πρώην δήμαρχος Θηβαίων παίρνει τη θέση του Χάρη Σανιδά, ο οποίος είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους στις 11 Μαρτίου. Ο κ. Σπανός καλωσόρισε τον κ. Νικολάου στο περιφερειακό συμβούλιο και […]

8 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Η ορκωμοσία του περιφερειακού συμβούλου Στερεάς Ελλάδας, Σπύρου Νικολάου, από την Παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», πραγματοποιήθηκε σήμερα ενώπιον του περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού. Ο πρώην δήμαρχος Θηβαίων παίρνει τη θέση του Χάρη Σανιδά, ο οποίος είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους στις 11 Μαρτίου.

Ο κ. Σπανός καλωσόρισε τον κ. Νικολάου στο περιφερειακό συμβούλιο και δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω με χαρά το Σπύρο Νικολάου ως νέο μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά η παραγωγική του πορεία ως Δήμαρχος Θηβαίων, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εξίσου δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ευχαριστώ ακόμη τΟο συνεργάτη και φίλο Χάρη Σανιδά, για τη σημαντική προσφορά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από όποια θέση την υπηρέτησε».

Ο Σπύρος Νικολάου είναι Αντιστράτηγος ε.α. με καταγωγή από τη Θήβα. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων. Επανεκλέχθηκε Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου 2014. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024