Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Η 7η Απριλίου έχει θεσπιστεί ως παγκόσμια ήμερα υγείας . Πόσο λυπηρό φέτος να γιορτάζεται κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες… Η υγεία είναι ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και κάθε άνθρωπος σε κάθε σημείο του πλανήτη πρέπει να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, όποτε αυτός χρειαστεί. Ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, […]

7 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Η 7η Απριλίου έχει θεσπιστεί ως παγκόσμια ήμερα υγείας . Πόσο λυπηρό φέτος να γιορτάζεται κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες…

Η υγεία είναι ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και κάθε άνθρωπος σε κάθε σημείο του πλανήτη πρέπει να έχει πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, όποτε αυτός χρειαστεί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, στέλνει το δικό του μήνυμα λέγοντας τα εξής:

Η σημερινή ήμερα είναι μια μέρα γιορτής, και όμως δεν γιορτάζουμε… είναι όμως μια πολύ καλή ευκαιρία να πούμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο της υγείας! Να εκφράσουμε την εκτίμηση και την βαθιά ευγνωμοσύνη σ΄ αυτούς που εργάζονται  νυχθημερόν για να είμαστε ασφαλείς! Σας ευχαριστούμε θερμά λοιπόν και ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κουράγιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024