Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων” πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λ. Αυγενάκη. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης μέλη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου και πλήθος αρμοδίων επί του θέματος αυτοδιοικητικών από […]

30 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Τηλεδιάσκεψη με θέμα “Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων” πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ Λ. Αυγενάκη. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης μέλη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου και πλήθος αρμοδίων επί του θέματος αυτοδιοικητικών από όλη τη Χώρα.

Η συζήτηση αφορούσε το πλαίσιο άρσης των μέτρων όσον αφορά το κομμάτι του Αθλητισμού, τα οποία θα αποκλιμακώνονται ΣΤΑΔΙΑΚΑ με ταυτόχρονη αξιολόγησή τους.

Τον Δήμο Θηβαίων εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Σταμάτης Καλαμιώτης ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό τα ζητήματα επιστροφής των ερασιτεχνικών σωματείων αλλά και των δημοτών στους οργανωμένους αθλητικούς χώρους. Επίσης, ζήτησε να υπάρξει μέριμνα όσον αφορά τους υποψηφίους στρατιωτικών και αστυνομικών σχολών και ΤΕΦΑΑ οι οποίοι παράλληλα με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πραγματοποιούν και αθλητικές δοκιμασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024