Στο 3ο COVIDialogue του TEDxLamia: «Από τη μία στιγμή στην άλλη…»

Δευτέρα 20 Απριλίου στις 19:00 στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube, το τρίτο COVIDialogue με θέμα: «Από τη μία στιγμή στην άλλη…». Καλεσμένη η Μαρία Σκαρλάτου, Ψυχολόγος & Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Το σύντομο βιογραφικό της: Η Μαρία Σκαρλάτου γεννήθηκε στη Λαμία. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Ρέθυμνο. Είναι […]

17 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Δευτέρα 20 Απριλίου στις 19:00 στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube, το τρίτο COVIDialogue με θέμα: «Από τη μία στιγμή στην άλλη…».

Καλεσμένη η Μαρία Σκαρλάτου, Ψυχολόγος & Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια.

Το σύντομο βιογραφικό της:

Η Μαρία Σκαρλάτου γεννήθηκε στη Λαμία. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στο Ρέθυμνο. Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων ( Σ.Ε.Ψ) . Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική και τη Βραχεία ψυχοθεραπεία. Εργάζεται ιδιωτικά στο γραφείο της παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας, συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Συνεργάζεται με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς πραγματοποιώντας εισηγήσεις και σεμινάρια. Αρθρογραφεί συστηματικά καλύπτοντας θέματα ψυχολογίας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού ναφορικά με την ψυχική υγεία.

#Μένουμε σπίτι και τα λέμε διαδικτυακά.

Κάθε Δευτέρα στις 19:00 μ.μ. LIVE στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube!

Μάθετε περισσότερα και δείτε τα COVIDialogues εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024