Συνεργασία “Γαλαξία” και του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη γνωστή αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας ήδη από τα μέσα Απριλίου. Συγκεκριμένα η συνεργασία αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά […]

24 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στη γνωστή αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας ήδη από τα μέσα Απριλίου. Συγκεκριμένα η συνεργασία αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Η αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους.

Η συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του Συνεταιρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024