Χαλκίδα: Συνολικός προϋπολογισμός 15 εκατ. ευρώ για τη Δημοτική Αγορά

Το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που πραγματοποιήθηκε εχθές, Παρασκευή 29 Μαΐου δια περιφοράς. Συγκεκριμένα, για το έργο συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000,00 ευρώ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πολυετής δέσμευση του Δήμου και η διάθεση του προϋπολογιζόμενου ποσού για την εκτέλεσή του. Παράλληλα, ψηφίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια […]

30 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Το έργο της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που πραγματοποιήθηκε εχθές, Παρασκευή 29 Μαΐου δια περιφοράς. Συγκεκριμένα, για το έργο συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000,00 ευρώ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η πολυετής δέσμευση του Δήμου και η διάθεση του προϋπολογιζόμενου ποσού για την εκτέλεσή του. Παράλληλα, ψηφίστηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ» με 3.000.000,00 ευρώ ενώ το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από τον Δήμο Χαλκιδέων με ίδιους πόρους.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα δήλωσε: ”Στόχος της Δημοτικής αρχής είναι να επισπευσθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και το έργο της Δημοτικής Αγοράς να ξεκινήσει άμεσα, προκειμένου να αποτελέσει σημείο αναφοράς για εμπορική και τουριστική δράση.”    

                                   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024