Έφυγε από τη ζωή ο 20χρονος Αντρέα Ρινάλντι

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αταλάντα, καθώς ο 20χρονος Αντρέα Ρινάλντι άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/5). Ο νεαρός παίκτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία την Παρασκευή και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Βαρέζε, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη από […]

11 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αταλάντα, καθώς ο 20χρονος Αντρέα Ρινάλντι άφησε την τελευταία του πνοή, το μεσημέρι της Δευτέρας (11/5).

Ο νεαρός παίκτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία την Παρασκευή και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Βαρέζε, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη από την πρώτη στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν την μάχη και τελικά «έσβησε», λίγες μέρες πριν γιορτάσει τα 20ά του γενέθλια.

Η ιταλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας την τραγική είδηση και βυθίζοντας στο πένθος όλους τους φίλους του συλλόγου.

Πηγή: fws.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024