Εθελοντική αιμοδοσία στον Σταυρό Λαμίας την Κυριακή

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Σταυρού, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Νέα Βράχα» και τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λιανοκλαδίου «Άγιος Μάρκος». Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 13:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του Δ.Δ. […]

14 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Εθελοντική αιμοδοσία συνδιοργανώνουν το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Σταυρού, τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Η Νέα Βράχα» και τον Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λιανοκλαδίου «Άγιος Μάρκος». Η δράση θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 13:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του Δ.Δ. Σταυρού Λαμίας.

Είναι χαρακτηριστική η προσφορά των Συλλόγων μέσω των τραπεζών αίματος, καθώς μέχρι σήμερα έχουν βοηθηθεί πάνω από 300 συμπολίτες μας.

Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε με πράξεις την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και τη διάθεσή μας για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται.  Μόνο χαρίζεται.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος.

Υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Μαΐου 2024