Εθελοντισμός καθαρισμός της παραλίας αριστερά του Λιμένα Αρκίτσας

«Η διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και η ευαισθητοποίηση σε ζητήματα διαφύλαξης των παραλιών μας και των κοινοχρήστων χώρων επιτυγχάνονται έμπρακτα όταν καλλιεργείται το εθελοντικό κίνημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές. Ο κ. Ζεκεντές συγχαίρει τους «Εθελοντές και Φίλοι Αρκίτσας» για την πρωτοβουλία τους να καθαριστεί η παραλία αριστερά του Λιμένα Αρκίτσας την […]

25 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

«Η διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και η ευαισθητοποίηση σε ζητήματα διαφύλαξης των παραλιών μας και των κοινοχρήστων χώρων επιτυγχάνονται έμπρακτα όταν καλλιεργείται το εθελοντικό κίνημα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές.

Ο κ. Ζεκεντές συγχαίρει τους «Εθελοντές και Φίλοι Αρκίτσας» για την πρωτοβουλία τους να καθαριστεί η παραλία αριστερά του Λιμένα Αρκίτσας την Κυριακή 24 Μαΐου, στην οποία συμμετείχε κι αυτός από κοινού με τους συνεργάτες του Παναγιώτη Καπουκίνη, Κώστα Σούλια, Βάσω Παλαιολόγου, Μαρία Τζανακάκη και Νίτσα Δάρα «για να δηλώσουμε στην πράξη τη στήριξη μας σε ανάλογες πρωτοβουλίες», όπως σημειώνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Μαΐου 2024