Κλοπή σε λατομείο στη Φωκίδα

Συνελήφθη άνδρας ελληνικής καταγωγής, χθες 17 Μαΐου 2020 αργά το απόγευμα στην περιοχή Τριταία Φωκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών,  κατηγορούμενος για κλοπή από λατομείο στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας. Από τις Αστυνομικές Αρχές, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη συνεργοί του. Ειδικότερα οι […]

18 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Συνελήφθη άνδρας ελληνικής καταγωγής, χθες 17 Μαΐου 2020 αργά το απόγευμα στην περιοχή Τριταία Φωκίδας, μετά από άμεση κινητοποίηση και επιστάμενες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών,  κατηγορούμενος για κλοπή από λατομείο στην περιοχή Βουνιχώρα Φωκίδας.

Από τις Αστυνομικές Αρχές, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη συνεργοί του.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εισήλθαν χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του λατομείου, όπου προέβησαν στην αφαίρεση  μπαταριών και ψυγείων από οχήματα, καθώς και άλλων αντικειμένων. Οι δράστες έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του λατομείου και αφού εγκατέλειψαν το όχημά τους, τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Στο εσωτερικό του προαναφερόμενου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης για την τέλεση της κλοπής, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024