Online και με νέο τίτλο και πάνελ συζήτησης το φετινό 3rd InvestGR Forum 2020

Με τίτλο Greece in the Pole Position και με διαφορετικό τρόπο από πέρυσι θα πραγματοποιηθεί το φετινό τρίτο InvestGR Forum στις 15 – 16 Ιουλίου και στις 8 – 9 Οκτωβρίου. Καινούργιο πάνελ και νέος online τρόπος διεξαγωγής, συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Φόρουμ που θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες […]

11 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Με τίτλο Greece in the Pole Position και με διαφορετικό τρόπο από πέρυσι θα πραγματοποιηθεί το φετινό τρίτο InvestGR Forum στις 15 – 16 Ιουλίου και στις 8 – 9 Οκτωβρίου.

Καινούργιο πάνελ και νέος online τρόπος διεξαγωγής, συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Φόρουμ που θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν το θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τόσο την αμέσως επόμενη ημέρα μετά την υγειονομική κρίση όσο και όταν θα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται ευκρινέστερα οι οικονομικές προοπτικές των επόμενων μηνών.

«Το InvestGR Forum δηλώνει δυναμικό «παρών» στον δημόσιο διάλογο πάνω στο ακόμη πιο επίκαιρο και κρίσιμο, στη μετά – COVID-19 εποχή, θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Με τον νέο τίτλο «Greece in the Pole Position», θέλουμε να αναδείξουμε τη θετική εικόνα της Ελλάδας, μετά την επιτυχή διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, και τις δυνατότητες επανεκκίνησης της οικονομίας και της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων επί τη βάσει μιας νέας, προνομιακής αφετηρίας», δήλωσε ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Στο πλαίσιο της Στρατηγικής Συνεργασίας της ΕΥ Ελλάδος και του InvestGR Forum, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας της ΕΥ, «Attractiveness Survey: Ελλάδα 2020», με θέμα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού. Στην έρευνα, αναμένεται να αποτυπωθούν, για πρώτη φορά μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, οι απόψεις της επενδυτικής κοινότητας για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της χώρας ως επενδυτικού προορισμού.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position οργανώνεται από την PUBLIC AFFAIRS AND NETWORKS για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Εξωτερικών και του ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων βιομηχανιών, ενώ σημαντικά ΜΜΕ θα είναι Χορηγοί Επικοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024