Στην μάχη της ενημέρωσης

Στο δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ εντάχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και γενικός δ/ντής του ΑΘΗΝΑ 98,4, Δημήτρης Τζιβελέκης. Το νέο στέλεχος της εφημερίδας μας με καταγωγή από τον Δομοκό Φθιώτιδας, με πλούσια δημοσιογραφική εμπειρία, εκτός των άλλων υπήρξε στενός συνεργάτης πρ. πρωθυπουργού και αναμένεται να προσφέρει στους αναγνώστες μας πρωτόλεια  έγκυρη ενημέρωση, μαζί με […]

20 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Στο δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ εντάχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και γενικός δ/ντής του ΑΘΗΝΑ 98,4, Δημήτρης Τζιβελέκης. Το νέο στέλεχος της εφημερίδας μας με καταγωγή από τον Δομοκό Φθιώτιδας, με πλούσια δημοσιογραφική εμπειρία, εκτός των άλλων υπήρξε στενός συνεργάτης πρ. πρωθυπουργού και αναμένεται να προσφέρει στους αναγνώστες μας πρωτόλεια  έγκυρη ενημέρωση, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες μας.

Ήδη η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, όπως η Νικολέτα Βότση, κόρη του γνωστού Αθηναίου δημοσιογράφου Γιώργου Βότση, ο Παύλος Σφέτσας, με πολύχρονη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία της Φθιώτιδας, οι νέοι Γιάννης Ανυφαντής, Σταματία Παπαμάρκου, Ελένη Αποστολάκη και Μικέλα Ηλιοπούλου, οι οποίοι έχουν και πανεπιστημιακές σπουδές σχετικές με την δημοσιογραφία και επικοινωνία.

Τα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ και stereanews.gr, νιώθουν περήφανα για την δημοσιογραφική ομάδα, που τιμούν με την παρουσία τους τα Μέσα Ενημέρωσης που διευθύνουμε. Αποστολή όλων μας, η παρουσίαση της ποιοτικής μας δουλείας για την πρόοδο της Στερεάς Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024