Θ. Ζεκεντές: «Δημιουργούμε μια Λοκρίδα για όλους»

Μόνο το έργο των παιδικών χαρών ήταν συμβασιοποιημένο και έτοιμο προς υλοποίηση την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όταν ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή Λοκρών όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζεκεντές. Τους τελευταίους μήνες, αντίθετα, προχωρούν οι εντάξεις σε χρηματοδοτήσεις, οι εγκρίσεις των απαραίτητων διαδικασιών και πλέον υπάρχουν ώριμα συμβασιοποιημένα έργα, τα οποία θα […]

6 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Μόνο το έργο των παιδικών χαρών ήταν συμβασιοποιημένο και έτοιμο προς υλοποίηση την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όταν ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή Λοκρών όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος, Θανάσης Ζεκεντές.

Τους τελευταίους μήνες, αντίθετα, προχωρούν οι εντάξεις σε χρηματοδοτήσεις, οι εγκρίσεις των απαραίτητων διαδικασιών και πλέον υπάρχουν ώριμα συμβασιοποιημένα έργα, τα οποία θα υλοποιηθούν σε διαφορετικά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Ζεκεντές αναφέρει αναλυτικά: «Η σημερινή Δημοτική Αρχή Λοκρών ανέλαβε καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και βρήκε σε εξέλιξη υλοποίησης μόνο ένα έργο, το έργο των παιδικών χαρών, το οποίο παρέλαβε και πλήρωσε στο ακέραιο ως το τέλος του 2019 (το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και με ίδιους πόρους του Δήμου).

Κανένα άλλο έργο δεν ήταν συμβασιοποιημένο και έτοιμο προς υλοποίηση. Παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες της προηγούμενης Δημοτικής αρχής παραλάβαμε υποβολές έργων με ελλιπείς φακέλους, προτάσεις για έργα που δεν είχαν καν υποβληθεί για χρηματοδότηση ή εγκρίσεις έργων που δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να εκτελεστούν.

Από την πρώτη μέρα σηκώσαμε τα μανίκια και δουλέψαμε σκληρά για να διορθώσουμε, βελτιώσουμε, συμπληρώσουμε και υποβάλλουμε νέες ολοκληρωμένες προτάσεις, καθώς επίσης και για να ολοκληρώσουμε διαδικασίες που ήταν απαραίτητες για να προχωρήσει μια σειρά από έργα.

Τους τελευταίους μήνες σταθερά προχωρούν οι εντάξεις σε χρηματοδοτήσεις, οι εγκρίσεις των απαραίτητων διαδικασιών και πλέον υπάρχουν ώριμα συμβασιοποιημένα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν σε διαφορετικά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λοκρών.

Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των τελευταίων 9 ετών σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τη χώρα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μία “Λοκρίδα για όλους”!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024