Το Άγιο Φως στην Καθέδρα της Μητρόπολης Φθιώτιδας (βίντεο)

Με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες αφίχθη νωρίς το πρωί της Τρίτης, στην Καθέδρα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας, το Άγιο Φως από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα. Το Άγιος Φως εκόμισε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Συμεών, συνοδευόμενος υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτ. […]

26 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες αφίχθη νωρίς το πρωί της Τρίτης, στην Καθέδρα του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Λαμίας, το Άγιο Φως από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα.

Το Άγιος Φως εκόμισε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Συμεών, συνοδευόμενος υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτου Σερέτη, καθώς και Ιερέων της Μητροπόλεως, οι οποίοι και παρέλαβαν το Άγιο Φως και το μετέφεραν στους Ναούς τους.

Ήδη, με μέριμνα των Αρχιερατικών Επιτρόπων της καθ΄ ημάς Μητροπόλεως, το Άγιο Φως διανέμεται σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Φθιώτιδας και κατά την Εορτή της αποδόσεως του Πάσχα θα διανεμηθεί σε όλους τους πιστούς, που το επιθυμούν, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Ιερείς τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024