Ασφαλτοστρώσεις στη Λαμία από τον Δήμο (φωτογραφίες)

«Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων με έργα που θα αναβαθμίσουν και θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής ζωής στην πόλη μας. Μια δέσμευση στην οποία ανταποκρινόμαστε καθημερινά με συνέπεια και ευθύνη, παράγοντας έργο για την πόλη, τις Κοινότητες και τους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κώστας Σταυρογιάννης. Πιο συγκεκριμένα αυτή την […]

22 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

«Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Λαμιέων με έργα που θα αναβαθμίσουν και θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινής ζωής στην πόλη μας. Μια δέσμευση στην οποία ανταποκρινόμαστε καθημερινά με συνέπεια και ευθύνη, παράγοντας έργο για την πόλη, τις Κοινότητες και τους πολίτες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κώστας Σταυρογιάννης.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα, μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις στην Λεωφόρο Ειρήνης, στην οδό Λαρίσης στα Γαλανέικα, σε παρόδους της οδού Εμφυλίου Πολέμου στο Παγκράτι και στην ανατολική είσοδο της Λαμίας στην Νέα Μαγνησία (οδός Στυλίδος).

Συγχρόνως, ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής και βελτίωσης της Παιδικής Χαράς στο «Πάρκο Τσαλτάκη» καθώς και εργασίες βελτίωσης και συντήρησης υποδομών, σε Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Γοργοποτάμου και Υπάτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024