Δεν βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό ο ασθενής που πέρασε από το νοσοκομείο της Θήβας

Χθες, ημέρα Δευτέρα, 8/6, έγινε γνωστό ότι στο νοσοκομείο Θήβας, 12 υγειονομικοί έχουν μπει σε καραντίνα, καθώς ήρθαν σε επαφή με ασθενή που είναι θετικός, στον κορωναϊό. Τα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Διευθύντρια Επειγόντων Περιστατικών, του νοσοκομείου Θήβας, μας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, τέθηκαν […]

9 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Χθες, ημέρα Δευτέρα, 8/6, έγινε γνωστό ότι στο νοσοκομείο Θήβας, 12 υγειονομικοί έχουν μπει σε καραντίνα, καθώς ήρθαν σε επαφή με ασθενή που είναι θετικός, στον κορωναϊό.

Τα ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Διευθύντρια Επειγόντων Περιστατικών, του νοσοκομείου Θήβας, μας αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε, ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ, τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, προληπτικά χθες 8/6, τις πρώτες πρωινές ώρες, εννέα άτομα (6 γιατροί, 4 νοσηλευτές και 2 τραυματιοφορείς), κατόπιν ενημερώσεως από το Θριάσιο νοσοκομείο, για ένα θετικό τεστ ταχείας ανίχνευσης, για κορωναϊό, που είχε διακομιστεί εκεί από το ΤΕΠ, του νοσοκομείου μας. Το μεσημέρι, μας ενημέρωσε το Θριάσιο νοσοκομείο, ότι το δεύτερο δείγμα που εστάλη για επαλήθευση (PCR), στο Αττικό νοσοκομείο βγήκε αρνητικό. Ως εκ τούτου, δεν υφίσταται ο κατ’ οίκον  περιορισμός στο προσωπικό που ενεπλάκη, στην περίθαλψη του ασθενούς. Όλες, οι λειτουργίες στο νοσοκομείο μας, συνεχίζονται κανονικά».

Τέλος, ο ασθενής νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, είναι άνδρας, στην ηλικία περίπου των 45 χρόνων και ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, μιας και αντιμετωπίζει, διάφορα σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024