Διαψεύδει τα περί σύλληψης Λαμιώτη γιατρού ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

«Πλοκάμια» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας φαίνεται πως είχε απλώσει ο απατεώνας που εμφανιζόταν ως γιατρός, η δράση του οποίου στοίχισε τη ζωή σε δυο παιδιά 14 και 16 ετών και σε έναν 76χρονο. Πολλοί μάλιστα ανέφεραν την Πέμπτη (18/6) ότι συνελήφθη γιατρός και στη Λαμία, ο οποίος φερόταν να συνεργάζεται με τον εν λόγω […]

19 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

«Πλοκάμια» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας φαίνεται πως είχε απλώσει ο απατεώνας που εμφανιζόταν ως γιατρός, η δράση του οποίου στοίχισε τη ζωή σε δυο παιδιά 14 και 16 ετών και σε έναν 76χρονο.

Πολλοί μάλιστα ανέφεραν την Πέμπτη (18/6) ότι συνελήφθη γιατρός και στη Λαμία, ο οποίος φερόταν να συνεργάζεται με τον εν λόγω απατεώνα, που χρησιμοποιούσε το όνομα «Νικόλαος Κοντός».

Τις φήμες αυτές διαψεύδει στα «Στερεά Νέα» ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας (ΙΣΦ), Χρήστος Γεωργίου. «Αναστάτωση δημιουργήθηκε στην ιατρική κοινότητα λόγω της πληροφορίας ότι συνάδελφος, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, εμπλέκεται στην υπόθεση απάτης που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας με τον “γιατρό”. Πολύ δε περισσότερο εξαιτίας των πληροφοριών που έφεραν τον συνάδελφο να έχει συλληφθεί από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ο Ιατρικός Σύλλογος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον φερόμενο ως συλληφθέντα συνάδελφο, διαπίστωσε ότι οι πληροφορίες αυτές ήταν ανακριβείς, καθ’ ότι ο ιατρός, μέλος του ΙΣΦ ευρίσκετο κανονικά την Πέμπτη στο ιατρείο του και κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ευρίσκετο στο σπίτι του», ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργίου.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΙΣΦ πρόσθεσε: «Ο Ιατρικός Σύλλογος περιμένει την επίσημη ενημέρωση και το πόρισμα των ερευνών της Δικαιοσύνης, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, προκειμένου να διαλευκανθεί και να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση εμπλοκής του συναδέλφου στην υπόθεση που μας έχει συγκλονίσει όλους. Θεωρούμε και ελπίζουμε πως από την έρευνα της Δικαιοσύνης δεν θα προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον συνάδελφο, πλην όμως έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο των Δικαστικών Αρχών, θα περιμένουμε το πόρισμα των ερευνών και την επίσημη ενημέρωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024