Εξιχνίαση κλοπής από ανενεργό εργοστάσιο στη Θήβα

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από ανενεργό εργοστάσιο, ευρύτερης περιοχής της Θήβας, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, πρωινές ώρες τις 18-12-2019, ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, […]

25 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής από ανενεργό εργοστάσιο, ευρύτερης περιοχής της Θήβας, η οποία διαπράχθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες τις 18-12-2019, ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού της επιχείρησης, παραβίασαν θύρα αυτής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (καλώδια χαλκού, πίνακα διανομής φορτίου), η αξία των οποίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024