Κι άλλα θετικά κρούσματα στη Λαμία σε πενταμελή οικογένεια

Τέσσερα ακόμη κρούσματα κορωνοϊού έγιναν γνωστά χτες το βράδυ, τα οποία συνδέονται με την περίπτωση της οικογένειας του 86χρονου. Πρόκειται για μια πενταμελή οικογένεια, η οποία γειτονεύει μ’ αυτή του ηλικιωμένου που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Συγκεκριμένα, θετικοί βρέθηκαν η μητέρα και το δύο μηνών βρέφος τους, που νοσηλεύονται ήδη στο Νοσοκομείο Παίδων, […]

10 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Τέσσερα ακόμη κρούσματα κορωνοϊού έγιναν γνωστά χτες το βράδυ, τα οποία συνδέονται με την περίπτωση της οικογένειας του 86χρονου. Πρόκειται για μια πενταμελή οικογένεια, η οποία γειτονεύει μ’ αυτή του ηλικιωμένου που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Συγκεκριμένα, θετικοί βρέθηκαν η μητέρα και το δύο μηνών βρέφος τους, που νοσηλεύονται ήδη στο Νοσοκομείο Παίδων, ο πατέρας και το ένα εκ των δύο παιδιών (8 και 11 ετών). Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καραντίνα στο σπίτι για τον πατέρα και το παιδί και όχι νοσηλεία στο Τμήμα Κορωνοϊού στο κτίριο του παλιού νοσοκομείου.

Τα νέα αυτά κρούσματα δεν σχετίζονται με την ιχνηλάτηση των επαφών του 28χρονου στην Αταλάντη, αλλά βρέθηκαν τυχαία, μιας και χτες επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Λαμίας η μητέρα με το βρέφος, καθώς παρουσίασε πυρετό και έτσι ανακαλύφθηκε ότι νοσούν με COVID-19, αφού ενημέρωσαν έπειτα ότι είναι γείτονες του 86χρονου.

Όσον αφορά την περίπτωση της ιχνηλάτησης στην Αταλάντη χτες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα από 19 άτομα, τα οποία εστάλησαν κατευθείαν στην Αθήνα για διάγνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024