Ψήφισμα αλληλεγγύης στη ΛΑΡΚΟ από το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας

Ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, απέστειλε με δελτίο τύπου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. «Έξι μήνες τώρα παλεύουν για δίκαια, ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα αιτήματα. Έξι μήνες τώρα με την δύναμη που τους δίνει η αλληλεγγύη όλων μας έχουν μείνει όρθιοι. Αντιστέκονται σε όλους τους μηχανισμούς που θέλουν την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, […]

11 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, απέστειλε με δελτίο τύπου ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας.

«Έξι μήνες τώρα παλεύουν για δίκαια, ρεαλιστικά και υλοποιήσιμα αιτήματα.

Έξι μήνες τώρα με την δύναμη που τους δίνει η αλληλεγγύη όλων μας έχουν μείνει όρθιοι. Αντιστέκονται σε όλους τους μηχανισμούς που θέλουν την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, το κλείσιμό της, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, το σακάτεμα κάθε εργατικού δικαιώματος. Συμπαραστεκόμαστε αμέριστα στον αγώνα των 1200 εργαζόμενων που παλεύουν για την επιβίωση της ΛΑΡΚΟ και το ψωμί των οικογενειών τους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και στην κινητοποίηση – συλλαλητήριο το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Σύνταγμα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας «ο ένας για όλους και όλοι για έναν»», αναφέρει το ψήφισμα του Συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024